3

Toppen Söndag!

Posted by joei on 14 August, 2011 in Härlig dag.... |

Klockan tickar på och imorgon är det måndag… igen. Nå har haft en toppen dag förutom att det blev Öppen Gårds besök idag (läs föregående inlägg) så har vi varit på 4-års firande hos grannfolket (mkt trevligt) och sen vart det stavgång med en annan av våra kära grannar. Så ÄNTLIGEN har jag hittat en stavgångskompis. Jag är som sagt ingen sportfåne, men…. stavgång är roligt och ännu roligare när man är 2 och sen så behöver jag faktiskt blir några storlekar mindre. Skulle ju egentligen inte vara helt fel, så nu ger jag gärnet! Kämpa på, Joei! Go girl!!! ;) Godnatt, Du som läser detta! /Ha det, J

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2011-2020 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.