3

Toppen Söndag!

Posted by joei on 2011-08-14 in Härlig dag.... |

Klockan tickar på och imorgon är det måndag… igen. Nå har haft en toppen dag förutom att det blev Öppen Gårds besök idag (läs föregående inlägg) så har vi varit på 4-års firande hos grannfolket (mkt trevligt) och sen vart det stavgång med en annan av våra kära grannar. Så ÄNTLIGEN har jag hittat en stavgångskompis. Jag är som sagt ingen sportfåne, men…. stavgång är roligt och ännu roligare när man är 2 och sen så behöver jag faktiskt blir några storlekar mindre. Skulle ju egentligen inte vara helt fel, så nu ger jag gärnet! Kämpa på, Joei! Go girl!!! 😉 Godnatt, Du som läser detta! /Ha det, J

3 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.