”Släkt”(-en)forskning

Jag har ett intresse som är väldigt spännande och intressant, nämligen släktforskning. Jag använder mig av ett program på nätet som heter >>>>>>. Det är ett ganska bra program att rekommendera för att skriva in all den info som man hittar. Jag har nu över 1500 personer registrerade i mitt program. Och då är det inräknat släkten Törnström på min pappas sida samt min släkt på min mammas sida samt min makes släkt på sin fars och mors sida. Så småningom ska allt samlas och bindas och göras till en present till sonen.

Här nedan syns: Utgiven på Marinmuseumet i Karlskrona. Inköpt av min faster där 1990-t. Finns endast ett fåtal exemplar.

 

Jubileums tallrik

 

Baksidan av Jubileums tallriken

Baksidan av Jubileums tallriken

 

Här ett av mina stora projekt inom släktforskning. Ett släktträd som jag gjorde nu under våren 2011, i vår lilla hall. Släktträdet har gjorts inom rakt led med min son som huvudperson och sen hans far, farfar, farfars far, farfarsfar far etc. och likadant på sonens mammas sida (dvs. min). Samt har jag fått med fruarna och deras föräldrar, inga barn med. Detta i 9 led kan man säga. Målet är till min släkts grundare Johan Törnström som levde 1744 och motsvarande då på makens sida.

 

Släktträdet Nilsson/Törnström, 9 led.


Är ni intresserad av mer info om släktforskning eller om släkten Törnstöm, ta gärna kontakt med mig.

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.