0

Tåg tankar…

Posted by joei on 2011-09-06 in Okategoriserade |

Sitter nu på tåget mot Göteborg & Kungälv och funderar lite allmänt på allt och ingenting. Är lite småtrött efter eftermiddagens föreläsning på Sesam. Det gick ganska bra fast kunde gjort det lite bättre. Fast det är ju bara jag själv som vet. ;O

Jag har lite funderingar på att försöka lägga upp min föreläsning på annat sätt. Fast det är ju inte så lätt när man är inrutad i den tråden som jag håller. Hur byter jag det? Det borde jag ha någons ”friska” ögon till att hjälpa mig med att lägga upp en ny föreläsningsstrategi. Nåja… får väl se om det ger sig då jag förhoppningsvis kommer, får och kan starta eget som föreläsare och konsult. Nåja… det ska jag spinna vidare på.

Imorgon och på torsdag är det åter dax för att ha kurs i Kungälv och då inta rollen som vice kursledare. Roligt och då ska jag försöka att inte ”ta över” utan hålla mig lite på kant, det kan vara skönt att göra det också emellanåt. /Ha det, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.