1

Bra dag!

Posted by joei on 2011-09-16 in Okategoriserade |

Idag har det bara varit mor & son! Mysigt tycker jag ff då vi prominixade i stan å åt lunch på Mc Donalds. Tyvärr blev han av med sin lilla smurf på bussen då han somnade och det gjorde honom såååå ledsen, lille vännen! Så får kanske beställa en Happy Meal på söndag efter dansen igen. 😉 Mitt mirakel! Åh skönt var det att ta det lugbt i morse! Jag har man det ändå bra med att jobba som kursledare. Det blir mkt resor men också mkt tid hemma dessemellan! Love it! Åh hoppas bara jag kan nu starta eget oxå, skulle bli perfekt!!! 😉

Nu dax å sova /Ha det, J

1 Comment

 • Anette skriver:

  Här är det ett antal mil till närmaste Macdonalds som tur är 😉 Sist jag åt på mackdonals var när jag & Tommy var upp till er. Jag tänker börja med detta i oktober eller november

  .http://www.cambridgeviktprogram.se/

  Jag vet många som har gått ner med denna metoden så jag vet att det fungerarar.

  Kör med Zumba 2 gånger i veckan & med min Orbitreck fyra gånger i veckan.

  Kram Syster yster 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.