1

What a day….

Posted by joei on 2011-08-28 in Härlig dag.... |

Söndag idag, kära söndag…. har haft en lugn dag. Plockat lite ogräs och sen fått egen tid då son var bjuden på helgens andra kalas hos sin bästa vän idag. Pappa fick då hänga på. Han fick nog kvarsittning på kalaset, sonen alltså eftersom dem kom hem en timma efter kalaset skulle ha slutat.

Så… jag passade på idag att ÄNTLIGEN städa min arbetshörnan, något jag skulle gjort för säkerligen ett år sen. Men nu vart det gjort och jag är SÅÅÅÅÅ nöjd!!! 😉

Annars, jobbat lite med mitt jobba-hemifrån jobb och softar nu framöver tv:n och…. tänker…. ja just det. Har lagt ut någon auktion igen på Tradera. Kika gärna här under fliken ”Shoppa loss”, där jag lägger in alla mina auktioner! Hoppas Ni bjudet! Nu dags för duschen! /Ha det, J

1 Comment

  • Anette skriver:

    Här har det regnat som vanligt händer var & varannan dag fick även lite blixtrar & dunder en sväng här på kvällen med.Trist för man kan inte hänga tvätten ute alls nu & trädgårds möblerna har vi bara kunnat andvända typ 2 gånger skall ta in dem inför vintern lika bra det om det endå bara skall regna hela tiden så att de håller till nästa år. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.