0

Vad har jag gjort?

Posted by joei on 2011-08-18 in Härlig dag.... |

Idag har jag jobbat hemifrån, vilket har gått ganska bra bortsett från att det blev åska här fram efter lunch. Sedan fick vi besök av sonens bonusmormor som vi har saknat och hon stannade över middagen. Jätte trevligt!

Nu ikväll hittade jag ett nytt jobb på platsbanken som jag har sökt, dock är det på heltid men jag hoppas att det kan vara möjligt med deltid. Jag har hur som sökt det, men jag vill fortfarande läsa Marknadsföring på internet.

Ja just det… en kvinna ringde mig från Kramfors och ville ha mig med på deras psykiatrivecka där som föreläsare i två dagar. Vad kul! Men… då är jag redan uppbokad med RSMH i Skåne och ska då jobba där på tisdagen och onsdagen och Kramfors hade tänkt sig just måndag och tisdag, synd! Nåja… jag hoppas dem hör av sig igen!!! Nu ska jag äta glass! /Ha det, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2022 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.