2

Vad har jag gjort?

Posted by joei on 2011-08-19 in Okategoriserade |

Idag har varit ledig dag för mig och sonen. Har inte gjort så mycket vettigt mer än klippt 75 % av gräsmattan, sen tog bensinen slut i klipparen. Hmmmm…. trodde jag skulle kunna fortsätta till kvällen efter påfyllning av bensin men då visar det sig att det var dax att regna.

Har också gått igenom lite jobbmaterial för kommande kurser och plockat ur gammal material från min jobbarväska.

Vidare så kikar jag nu i platsbanken och ska söka lite nya jobb igen. Nåt ska jag väl kunna hitta och få som jag kan jobba med sidan om mina kurser via RSMH.

Nåja… imorgon är det lördag och då ska vi ev. titta på sten till ute trappa mot huset och sen blir det på eftermiddagen Räkfrossa med hela Salnecke park grannarna! Nice! 😉 /Ha det, J

2 Comments

  • Anette skriver:

    Frossa på räkor är gott. Här blir det grytstek på menun för våra matgäster.
    Trevlig helg syrran

  • joei skriver:

    Mmmmm…. gott var det och det bästa är att man kan äta och äta och äta utan att känna att man får panik då man dagen efter ska ställa sig på vågen! Yammie! Och sonen älskar också räkor. Han måste nog bara gå i skala-räkor-skolan så mamma hinner skala lite till sig själv också! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.