1

Uppdateringar

Posted by joei on 2011-08-16 in Uppdatering |

Så där, då har jag gjort lite uppdateringar här: Dels har jag gjort en ny sida ”Shoppa loss” (under fliken ”Mina affärer”) där jag (så småningom) ska lyckas få tag på….och ha en hel del banners insatta till olika WEBSHOPS som jag rekommenderar och som man kan ”clicka”sig vidare genom. Sen har jag nu påbörjat att skriva på min ”Boklista” (finns under fliken ”Författarinnan”). Fyra böcker har blivit inskrivna, men fler ska det bli. Kul! Hoppas Nu denna blogg/web sida blir en sida som så småningom genererar mycket trafik. Jobbar dock på det! /Ha det, J

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.