2

Räkfrossa

Posted by joei on 2011-08-20 in Härlig dag.... |

Vilken trevlig eftermiddag. Idag har vi och merparten av familjerna i vårt område haft räkfrossa hos en av våra kära grannar. Så trevligt! Det är så kul när man har så härliga och trevliga grannar. Jätteviktigt för oss alla och för barnen också. Så skönt att man har möjlighet att verkligen lära känna ens barns kompisars föräldrar. För man vet ju att dem säkerligen kommer leka en hel del hos varandra då dem är äldre och springa ut och in hos varandra så då är det skönt att man redan nu då dem är små har ”pejl” på kompisarnas föräldrar.

Förövrigt idag var vi till Uppsala och kikade lite på i stort sett ingenting. Det var för mycket regnande så det blev inte att vi kollade på sten till trappan. Däremot blev det nytt halsband till Texas som man kan justera för en liten hals. Så nu går hon runt här och ”pinglar” hela tiden. Då vet man iaf. vart hon hålller hus! 😉

Imorgon måste jag komma ihåg att boka in min och sonens resa till Dalsland om några månader. Ju längre man väntar, desto dyrare. Om vädret tillåter blir det ev. minigolf imorgon med vår lilla 3-åring! Nice! På måndag sedan bär det av på jobbresa till västkusten och är åter hemma sent på torsdag! / Ha det, J!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.