2

Ny kärriärsbana…

Posted by joei on 2011-08-16 in Karriär |

ÄNTLIGEN, har jag hittat något som jag verkligen är intresserad av och som jag tror skulle kunna bli min framtida karriär. Jag är ju intresserad av att ha datorn som arbetsredskap, kanske inte på 100% utan på deltid och jag gillar mobiltelefoni, IT etc. Och att jobba hemifrån har passat mig perfekt men jag vill ju ha ett jobb så att man kan försörja sig mer än med vatten och bröd. Nu har jag då äntligen hittat en kort kurs på 18 timmar i ”Marknadsföring på internet” i Stockholm med start i december samt en 40 veckors utbildning i ”Digital Marknadsföring”.Men, hur får jag ekonomi till att gå utbildningarna? Någon som har något tips! Tänk vilka möjligheter det finns att få jobb inom IT sedan och tänk då så lättare det skulle kunna vara att kombinera det med att ha ena foten kvar hos RSMH och hålla i utbildningarna där…. Tänk….. /Ha det, J

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.