0

Hej världen!

Posted by admin on 2011-08-13 in Okategoriserade |

Idag föddes så ÄNTLIGEN ”Joeis blog, shop and webb”. En sida som jag själv kan hantera och redigera via datorn eller t.o.m. genom min mobil en iPhone 4G. Är det inte super sig? Jag gillar detta skarpt och hoppas Du gör detsamma! På återseende!

 

Today is the first day of this site! Finally the site of Joeis blog, shop and web was born. A site that is possible for me to handle with the help of the computer or even my phone. Most of my writings here will be in Swedish but of curs I´ll try to write in Englsih also whenerver. Enjoy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.