1

Dagen efter…

Posted by joei on 2011-08-21 in Härlig dag.... |

Idag är det dagen efter räkfrossan. Så… har spenderat någon timma på studenternas IP och spelat minigolf med en vän och med vår lilla 3-åring.         Det var första gången som sonen spelade minigolf. Riktigt duktig var han! Därefter fikade vi och sen fick sonen sin efterlängtade Bärgarn´, Blixten MC Queens kompis. Och vi passade på att införskaffa födelsedagspresenter till 3 av sonens kompisar eftersom han ska på kalas både på lördag och söndag kommande helg. Men just nu väntar jag på att gå stavgång. Har lite huvudvärk, men behöver verkligen träna om det ska ge någon verkan. Sen ska jag fortsätta att packa. Imorgon eftermiddag ska jag fara till Borås för att jobba där på tisdag och efter arbetspasset på tisdag går det vidare till Kungälv där vi ska jobba två dagar. Åter hemma på torsdags kväll. Nu börjar alla jobbresorna! 😉 Och på kvällarna må jag jobba med WebsiteRace. Puh…. jag som hade hoppats på att få göra lite med släktforskningen. Nåja…. /Ha det, J

1 Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.