0

Aples appar att recommenderar

Posted by joei on 2011-08-18 in Appar |

Igår laddade jag ner två nya appar. Jag tror att jag har drabbats av ”Appsjukan”. 😉 Drinks Tracker och WeightRecord blev det. Jag har ju börjat träna med stavar och kommer nog ganska snart att börja gå med i vikväktarna igen hoppas jag och då är det ju bra att dokumentera. Så…det är kul tycker jag… typiskt f.d. Sjuksköterska som ska dokumntera allt, en s.k. arbetsskada kanske. I Drinks Tracker kan man dokumentera hur mycket man dricker per dag av vatten, mjölk, juice, kaffe, vin, öl och te. Du kan sätta dagens mål och se allt i diagram. Väldigt enkel. I WeightRecord dokumenterar du naturligtvis din vikt, du skriver upp din viktmål och kan bli påmind när det är dax att ställa sig på vågen. Mycket enkel! Du hittar dem för en liten slant på Appstore om Du har en iPhone. Kommer tipsa på fler appar framöver. /Ha det, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Copyright © 2011-2024 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.