0

Dagen idag….

Posted by joei on 3 September, 2011 in Härlig dag.... |

Idag for min syster och make som har varit på besök sedan igår kväll. Trevligt! Därefter blev det äntligen dax för mig att lära mig att hantera grästrimmern och nu har jag fått det lite snyggare ute på gräsmattan intill altanen och vid mina Thujor. Nice. För övrigt har jag idag fått ett supertips för mina afffärer via syrran så nu verkar jag ha fått sålt den ena klänningen med Disney prinsessorna. Den verka skola skickas till Danmark! ;) För övrigt… Ha en bra dag, någon! /Ha det, J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2011-2020 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.