0

Vilken Söndag!

Posted by joei on 14 August, 2011 in Härlig dag...., Utflykter |

Idag for vi till ÖPPEN GÅRD mellan Tierp & Skärplinge. Där fick vi möjlighet att bekanta oss med livet på en bondgård, stadsmänniska som man är. Fantastisk upplevelse för vår 3-åring… och för oss! ;) Vi åkte traktorskrinda, gick tipspromenad, tittade på kor, kalvar, hästar, sonen fiskade i fiskedammen och fick napp, satt på en ponnyrygg, fick prova att mjölka träkossan Rosa, ge förslag på gårdagens nyfödda kalv, titta på en kanin, höns, fika korv & bröd och äta glass. Men dagens höjdpunkt förutom att sitta på ponnyns rygg var nog att få klättra upp i tre olika stora traktorer och sitta bakom dess ratt! Waow!

För övrigt står kvällen för kalas fika hos en av grannarna då deras son fyller år och sen ska jag för första gången på eeeeevigheter träna stavgång med en annan av våra kära grannar. Spännande! ;) Puh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2011-2020 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.