2

Veckans första dag..

Posted by joei on 15 August, 2011 in Karriär |

Måndagen har snart gå till sin ende. Och jag är på G att dejta Mr. John Blund. Har idag jobbat med hemifrån jobbet som Marknadsansvarig. Det går lite trögt så har börjat på allvar att se mig om för något annat jobb på max 50% som jag kan kombinera med mina kurser. Men vet ej vad… än. Hm mm får sova på saken. Annars har jag satt ut två auktioner idag på Tradera. Två fina prinsessklänningar som jag hoppas någon vill köpa! Se dem i fliken Mina affärer) här på sajten. Spännande! Har dock lite svårt med prissättning så kanske är de för dyra. Men nog för dem är värda det kan jag väl tycka om man har en prinsessa. Nåja… jag har iallafall min 4-benta lilla sessa Texas och min 2-benta 3-åriga älskade prins. Nä, dax för sängen… (men oj, vad jag är sugen på att starta någon form av Webshop, men vad??? Hjälp mig! TIPS efterlyses, tack!
/Ha det, J

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2011-2020 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.