0

Så skönt….

Posted by joei on 26 August, 2011 in Härlig dag.... |

Skönt att vara hemma igen, efter att ha varit i Borås och Kungälv och jobbat. Nå så mycket jobb i Borås vart det tyvärr inte då vår kurs vart inställd. Men då fick man tid att göra Göteborg eller rättare sagt shopping centret “Nord Stan” och blev med ett par snygga boots i pris 435:-. Så bra!!!

Men onsdagen och torsdagen bjöd ändå på bra grupper så nu är jag hemma fram till tisdag då jag på nytt ska till Kungälv men denna gång själv ha huvudansvaret för 2 kurser. Det är kul, men självklart alltid lite små pirrigt! ;)

Nä… nu må jag jobba lite med mitt jobba-hem-ifrån arbete. Imorgon blir det kalas eller… sonen ska på kalas och mamma får finnas med och på söndag blir det kalas igen men då blir det pappas tur. /Ha det, J

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Copyright © 2011-2020 Jouanita Törnström All rights reserved.
This site is using the Desk Mess Mirrored theme, v2.0.3, from BuyNowShop.com.